Наші читачі знають, що за останні кілька місяців оператори мобільного зв'язку різко підняли вартість своїх послуг, проте це далеко не найбільша проблема. Виявляється, бувають випадки, коли в абонентів забирають "поверх" рахунки.

Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія "Київстар", яка користується великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, продовжує неприємно дивувати своїх абонентів.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента компанії "Київстар" на порталі для відгуків Otzivua.

Київстар, скріншот: YouTube

Люди скаржаться, що з їхніх мобільних рахунків зникають гроші, причому різними сумами. Також є закономірність, що такі дії відбуваються раз на місяць.

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Показати ще

"Щомісяця зникають кошти з рахунку, у січні 25грн, у лютому 5грн, у березні 16 грн. Мій тариф 250 грн я щомісяця поповнюю, а вони кажуть заборгованість. Зараз війна, а "Київстар" краде кошти у мене. Як їм не соромно? Дуже поганий, брехливий та бандитський оператор "Київстар". Він цупить кошти у людей.", - пише незадоволений абонент.

Відгук незадоволеного клієнта "Київстара", скріншот: Otzivua

Можна зауважити, що невдоволений абонент спробував "натиснути на жалість" співробітників оператора, проте варто одразу зазначити, що такі маніпуляції бувають не лише у "Київстару", схожі проблеми відбуваються і у абонентів Vodafone, і Lifecell.

Нагадаємо, українцям виплатять 3400 гривень допомоги: хто отримає гроші до кінця квітня.

Раніше повідомлялося, "Гроші на вітер": абоненти Lifecell скаржаться на "драконівські" тарифи за зв'язок, що працює через один раз.

Також, Lifecell прискорює процес подорожчання тарифів, люди не встигають поповнити рахунок: підняли відразу на 145 гривень.