Українець розповів, як Ощадбанк фактично позбавив його власної пенсії. Подробиці чоловік розкрив у своїй скарзі, яку опублікував на порталі Мінфін.

Чоловік пояснив, що йому настала пенсія, але виявилося, що скористатися коштами на пенсійній карті він не може. Після спілкування зі співробітниками Ощадбанку з'ясувалося, що на картку ввели обмеження через борг на кредитці.

Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Сьогодні 06.04.2023 р. було зараховано пенсію 2093грн. на картку Ощадбанк при переказі коштів почало викидати помилку. Після довгих з'ясувань у чому власне справа, співробітники даної організації пояснили, що у зв'язку із заборгованістю по кредитній картці 256 грн. Вони вирішили ввести обмеження на користування пенсійною карткою", - поділився українець.

Ощадбанк Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Пенсіонер зазначив, що не ухиляється від сплати боргу, але зробити це дистанційно не може через обмеження картки. Прийти у відділення у нього також немає можливості, оскільки перебуває у лікарні.

"Сплатити кредит не можу т.к. картку заблоковано, сказали можна сплатити через ощад24, але він теж заблокований або прийти у відділення що теж зробити неможливо (лежу в лікарні з пошкодженням спини вже місяць). Ось так державний банк позбавляє людей коштів до існування під час війни", - обурився пенсіонер.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, "Розводять на гроші": українка розповіла, як "Ощадбанк" нав'язав їй непотрібну картку та повісив "борг".

Також наш портал інформував, "Обдеруть на повну...": в українців з картками "Ощадбанку" почали пропадати величезні суми, ніхто не попереджає.

Крім того, ми писали, гроші зникають з рахунків клієнтів "Ощадбанку": без SMS та коду підтвердження.