Практично, кожен український абонент мобільного зв'язку за останній рік зіткнувся з підвищенням вартості свого тарифного плану незалежно від надання послуг.

Звичайно, мобільні оператори називають переконливі причини підвищення вартості, але коли це все трапляється у воєнний час, а зв'язок кращим не стає, українців мало заспокоюють будь-які пояснення. До того ж оператори запроваджують нові проблеми, які, за задумом, повинні полегшувати життя абонентів. Це зробили і у "Київстарі".

Київстар. Фото: скрін youtube

З 6 квітня мобільний оператор Київстар запропонував своїм клієнтам ще одну корисну опцію під назвою "Світ чекає". Як повідомили в компанії, послуга буде доступна абонентам передплати, контракту та бізнес-клієнтам.

"Світ чекає" дозволяє розширити список країн, на номери яких будуть використовуватись хвилини, які даються для дзвінків за кордон у визначеному тарифі.

Популярні новини зараз

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів

"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024

Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура

Показати ще

Тобто тепер клієнтам не потрібно турбуватися про вартість дзвінків, адже цю суму вже буде включено до тарифу. Крім того, можна підключити будь-яку кількість країн, якщо вони не входять до тарифу. Вартість послуги становитиме від 50 до 150 грн.

Послуга "Світ чекає" від Київстар

Скористатися послугою можуть усі клієнти оператора, які мають у пакеті передбачені дзвінки за кордон (у різних тарифах кількість цих країн відрізняється). Після підключення опція діятиме постійно, плата за неї зніматиметься кожні 4 тижні.

Нагадаємо, що українці скаржаться, що "Київстар" списує гроші, не підключаючи пакет послуг за тарифом.

Раніше ми повідомляли, що обіцяють безлім, а насправді знижують швидкість: від чого залежить якість послуг "Київстар".