Депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова розповіла куди влада столиці витрачає кошти, які спрямовані на відновлення міста після ракетних обстрілів росії.

Під час проведення сесії міської ради депутат від фракції "Слуга народу" Ксенія Семенова повідомила українцям що столична влада замість того, щоб відновлювати у Києві архітектуру міста яка була пошкоджена ракетами російських окупантів витрачає цей бюджет на ремонт службових автомобілів.

Пошкоджений будинок. Фото: скрін youtube

Про це депутатка повідомила на своїй Facebook-сторінці.

Ксенія звертає увагу на те, що кошти на це витрачаються саме із резервного фонду, який має використовуватися тільки на відбудову міста після обстрілів:

"Мер скасував тендер на 20 мільйонів на купівлю тойот.
Але щойно з подачі його фракції Київрада перекинула 18 мільйонів типу на запчастини в той же департамент перекинула з резервного фонду.
Резервний фонд – це ті гроші, за які місто усуває наслідки ракетних ударів. Ну тобто на будинок на Жилянській грошей нема, бо треба на службові авто. Найс."- розповідає дівчина.
Нагадаємо, що будинок на Жилянській було пошкоджено російським дроном ще 17 жовтня, і столична влада відмовилась його відновлювати.
Вони підозрюють, що столична влада відмовляється його ремонтувати не тому що будинок не можна відновити, а тому що земля під старою багатоповерхівкою у центрі Києва коштує ще дорожче.