Українка поскаржилася, що Ощадбанк заблокував її карту для соціальних виплат. Подробиці вона розкрила у своїй скарзі на порталі Мінфін.

Українка розповіла, що через повномасштабну війну була змушена виїхати за кордон. Донедавна вона отримувала соцвиплати на картку "Ощадбанку", але раптово зіткнулася з проблемою.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube

"Під час воєнного стану заблокували соціальну карту, хоча були попереджені, що перебуваю не в Україні і було сповіщення від банку, що картки автоматично продовжуються до 31 серпня!", - розповіла жінка.

Клієнтка зазначила, що просила співробітників Ощадбанку відновити доступ до карти, щоб мати можливість отримувати виплати, втім очікуваної допомоги не отримала.

Популярні новини зараз

За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Ощадбанк Фото: скрін youtube

"Просила вирішити питання так, щоб був доступ до грошей хоча б віртуально, тому що гроші приходять від виконавчої служби на РАХУНОК, а не на певну карту! Відповідь представника банку: попросіть виконавчу надсилати вам на іншу карту. Близько 4 годин намагалася з'ясувати, що робити у цій ситуації – компетентності 0!”, - обурилася українка.

За словами жінки, їй порекомендували повертатися до України та у відділенні "Ощадбанку" отримати нову картку.

Скарга на Ощадбанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, власники карток "Ощадбанку" скаржаться на затримку пенсійних виплат: "На якій підставі?"

Також наш портал інформував, що українка поскаржилася на хамське ставлення "Ощадбанку" до пенсіонерів: "Порушення прав людини".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть купувати продукти в АТБ із 40-відсотковою знижкою: потрібна лише карта "Ощадбанку".