Українці можуть отримати знижку на оплату блакитного палива у розмірі до 500 гривень та навіть більше. Що для цього потрібно зробити, пояснюється на офіційному сайті газопостачальної компанії "Нафтогаз".

У "Нафтогазі" заявили, що українці можуть скористатися реферальною програмою компанії. Тобто запросити друга, щоб той також став клієнтом компанії. Зробити це можна в особистому кабінеті, вибравши пункт "Запроси друга".

Платіжка "Нафтогаз". Фото: скрин youtube

"Після того, як Реферал успішно приєднається до Компанії, йому буде присвоєно особовий рахунок, і він використовує 5 м³ газу, кожному учаснику (Амбасадору та Рефералу) буде нараховано по 50 гривень знижки для оплати нарахувань за спожитий природний газ", - пояснили в компанії.

Знижка на газ. Фото: скрін gas.ua

Популярні новини зараз

Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень

Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Показати ще

За кожну запрошену людину можна отримати 50 гривень, які використовуються як знижка на оплату послуг газопостачання. При цьому сума знижки може сягати 500 гривень і навіть більше, залежно від виконаної роботи.

Газ. Фото: скрін youtube

"Кількість запрошених Рефералів не обмежена. Наприклад, якщо Амбасадор запросив 10 клієнтів, які успішно приєдналися, то винагорода Амбасадора становитиме 500 грн", - підкреслили в "Нафтогазі".

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям нараховують борги за не спожитий газ: у "Нафтогазі" розповіли, як досягти справедливості.

Також наш портал інформував, отримали платіжку з некоректними показниками: "Нафтогаз" пояснив, як зробити звірку.

Крім того, ми писали, переплата за газ від попереднього постачальника: у "Нафтогазі" пояснили, як повернути гроші.