Один із трьох найбільших українських мобільних операторів, компанія "Київстар", послуги якої користуються великою популярністю серед мешканців центральних областей нашої країни, а також самих киян, продовжує подавати неприємні сюрпризи своїм абонентам.

На цей раз українець заявив, що у мобільного оператора з'явилася схема, як залишати своїх абонентів без грошей на мобільному рахунку. За словами абонента, мобільний оператор усі зняття грошей аргументує "технічним збоєм у роботі".

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного абонента мобільного оператора "Київстар" на порталі для відгуків про роботу компаній та їхніх послуг Otzivua.

Магазин "Київстар", скріншот: YouTube

"У січні та лютому 2023 року, з технічних причин зняли з мене, замість тарифного плану, денний план. Помилку визнали, але гроші досі не повернули".

Популярні новини зараз

З цими хворобами точно не мобілізують: які болячки помітить навіть ВЛК

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Сьогодні вже 1 липня теж зняли денний тариф, оскільки не було достатньо грошей на рахунку. А рахунок не зміг поповнити, бо у "Київстару" якісь технічні проблеми. Коли закінчиться це розлучення?", - запитує незадоволений абонент.

На жаль, ніхто з офіційних представників мобільного оператора так і не зміг відповісти невдоволеному абоненту. У деталях можна ознайомитись у скріншоті самого відгуку:

Відгук незадоволеного абонента "Київстар", скріншот: Otzivua

Нагадаємо, українці з номерами Vodafone втрачають платні підписки на популярні сервіси: "Залишилась 1 гривня...".

Раніше повідомлялося, Vodafone запустив нову безкоштовну послугу: що пропонує до кінця війни.

Також, абоненти Vodafone можуть отримати безкоштовні гігабайти: потрібно виконати одну просту дію.