Під час того, як наші захисники боронять нашу країну на фронті не шкодуючи власного життя, у Києві п'яний чоловік, якого спіймали за крадіжкою алкоголю в одному з місцевих барів, погрожував поліцейським порізати їх родини.

Поліція, штраф, скріншот: YouTube

Подія трапилася на території Гідропарку, у Києві. Чоловік напідпитку вирішив що йому замало алкоголю, увірвався до бару та викрав декілька пляшок. На місце події викликали поліцію.

Під час затримання він почав чинити супротив та погрожувати патрульним.

Штрафи, поліція, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати

Показати ще

Поліцейським вдалося покласти його на підлогу та заарештувати.

Лежачи на підлозі він почав хизуватися своїми зв'язками і розповідати поліцейським про те, що їх чекають великі проблеми.

П'яний мажор погрожував розправою та почав вигукувати неадекватні фрази про те, що поріже усі родини тих, хто його затримує.

Поліція, авто, штраф, скрін: YouTube

Зухвальство чоловіка на цьому не закінчилося, він прямо в обличчя поліцейському, який його тримав заявляв: "Давай на 1000 баксів поспоримо, що ти с*сатимеш по колу".

Коли справа дійшла до правоохоронних органів, прокуратура не побачила складу злочину і не бачать погроз працівнику патрульної поліції.

Мажор погрожував розправою поліцейським. Фото з відкритих джерел

Схоже в нашій країні, мажорам закони "не писані", і навіть попри війну в країні вони продовжують безкарно порушувати закони.

Рекетир, що накинувся на Раміну. Фото з вільних джерел

Пригадаймо лише ситуацію, яка нещодавно трапилася із журналісткою Раміною. Під час того, як вона намагалася розібратися з евакуацією авто, на неї напав п'яний чоловік, який почав усіляко принижувати та ображати дівчину. До речі історія затихла, і чоловіка так і не покарали.

Нагадаємо, "Можуть у мене посмоктати": Раміна заблокувала Maserati бухому жлобу, який ледь не з кулаками поліз на дівчину

Також наш портал інформував, бухий жлоб, що накинувся на Раміну, виявився рекетиром, який безкарно "трусив" столичні мафи і наливайки.

Крім того, ми писали, неадекватом, що накинувся на Раміну, виявився Ігор Козик: фігурант низки кримінальних справ з хорошою "кришею"