Для всіх наших шанованих читачів, які з усією відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важливі новини. Так, багато хто досі не зрозумів, як зміняться квитанції за блакитне паливо для побутових споживачів.

Зараз літо, проте багато хто розуміє, що опалювальний сезон нагряне несподівано швидко і тоді вже не буде багато часу для того, щоб у всьому розбиратися.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Українці готуються до нового опалювального сезону та переживають через суму, яку доведеться платити за газ тим, хто опалює приміщення газовими котлами.

Близько 98% споживачів газу в Україні є клієнтами "Нафтогазу", це 12,4 млн. українських домогосподарств, які купують газ за фіксованим тарифом 7,96 гривні за кубометр.

Популярні новини зараз

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

Глава "Нафтогазу" Олексій Чернишов запевняє, що в компанії діє тариф "Фіксований" на майбутній опалювальний сезон. Тобто, ціна на газ зафіксована до 1 травня 2024 року, і становитиме 7,96 грн за куб.

"Ціна на газ для побутових клієнтів залишається незмінною. Це рішення було прийняте з урахуванням військового стану та економічної ситуації в Україні. За всієї складності ситуації ми продовжимо тримати ціну палива для наших громадян на довоєнному рівні, - зазначив голова "Нафтогазу" Олексій Чернишов.

Нагадаємо, без цього документа не дозволяйте перевіряти лічильник газу: "накрутять" показники та випишуть штраф.

Раніше повідомлялося, платіжки "схуднуть" вдвічі: топ найефективніших способів заощадити на воді.

Також, "Нафтогаз" пояснив, чому українці бачать у конфорках неякісний газ, але їм не повірили: "Схема супер...".