В той час, коли багато наших медиків виїхало закордон, а інша частина виживає в Україні на копійки, у столиці звільнили фельдшера за опубліковані відео в TikTok. Керівництво вирішило, що такий контент ганьбить ім'я швидкої допомоги.

Лікарня, фото: скріншот з відео

Про це лікарка розповіла у мережі.

Дівчина, на ім'я Валерія, яка вже довгий час працює у швидкій допомозі у м. Києві, розповіла своїм підписникам про те, що її звільнили з роботи, після того, як одне х її відео потрапило в "в тренди" і його побачило керівництво лікарні.

Валерії зателефонував завідувач її відділення і нібито почав розмову з фрази "Валерія, ви чули про вашу колегу? Вона зараз лежить у неврологічному відділенні з підозрою на інсульт. Ви теж так хочете".

Популярні новини зараз

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Швидка допомога. Фото: Youtube

Дівчину сильно здивувало таке питання і вона не зрозуміла до чого ведуть такі слова, однак наступна фраза все прояснило.

"Ви знімали відео в Тікток"? Я сказала, що так, а мені: "Нам у чат завідувачів скинули ганебні відео, де ви матюкаєтесь у формі, ганьбите швидку медичну допомогу, було прийнято рішення, що такі співробітники нам не потрібні. Говорячи прямим текстом — люди, які не варті честі рятувати інші життя. Якось так було сказано. Негідні рятувати життя через ТікТок, через мат, через накладений на відео звук з матом", — розповіла медикиня.

Швидка допомога, скріншот: Youtube

Дівчина розповідає, що її під натиском примусили написати заяву на звільнення, адже керівництво не мало жодної офіційної причини для цього.

Нагадаємо, ми писали, що живіт скрутить так, що не розігнетеся: медики розповіли про побічні ефекти від популярної каші.

Як повідомляв "Знай.ua", депресія, напади та загальне погіршення: кому в жодному разі не можна носити прикраси із золота.

Також "Знай.ua" інформував, бородатий бугай заблокував "швидку", яка везла дитину до реанімації: виліз з'ясовувати стосунки.