Понад пів мільярда гривень на заміну одних металопластикових вікон на інші. У столиці збираються витратити фантастичну суму на ремонт головного корпусу "Київського міського клінічного шпиталю ветеранів війни". Про це йдеться на офіційному сайті КМДА.

В Оболонському районі Києва за 534 мільйони гривень затіяли ремонт шпиталю ветеранів війни. Таку відчутну суму планують витратити на прикрасу фасаду металевим сайдингом, встановлення нових металопластикових вікон та хочуть закатати покрівлю руберойдом.

Ремонт шпиталю ветеранів. Фото: kyivcity.gov.ua

Здавалося б покращення умов для ветеранів це добре і правильно, ось тільки у госпіталі і так усі вікна металопластикові. Наскільки доречно міняти одні на інші та витрачати для цього бюджетні кошти у розпал війни, питання риторичне.

Ремонт шпиталю ветеранів. Фото: kyivcity.gov.ua

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Вже зараз почали міняти вікна в рамках ремонтів окремих поверхів, які йдуть на додачу до 534 мільйонів гривень. Примітно, що віконні отвори вирішили зменшити. Чим викликано таке рішення, можна лише здогадуватись.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, експерт підказав Федорову, де знайти гроші на дрони: збираються злити 595 млн. на дорогу, яку вже ремонтували.

Також наш портал інформував, прихильниця дорогого відпочинку та люксових брендів: що відомо про відповідальну за закупівлю в укриття барабанів, конструкторів та овочерізок.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що блогерка із Закарпаття, яка хотіла розділити Україну, втекла за кордон і нарікає на владу: "Хочуть забрати нашу історію".