"Ощадбанк" - один із найпопулярніших банків в Україні.

Наразі головою правління банку є Сергій Наумов. В своєму телеграм каналі, він повідомив про дві важливих зміни в роботі банку.

Перше зміна - скасування комісії за конвертацію під час операцій з картками "Ощадбанку" за кордоном. Раніше комісія за такі перекази за кордоном становила 1%.

Переказ коштів. Фото: YouTube

"Користуватися нашими платіжними засобами в інших країнах стало ще вигідніше" - так банкір прокоментував скасування комісії.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Сергій Наумов. Фото: скрін Ютуб

Другим нововведенням стало продовження дії роботи карток, термін дії яких мав закінчуватися після лютого минулого року. Продовжать картки громадян та внутрішньо переміщених осіб автоматично до 31 грудня 2023 року включно. За словами голови правління, подовжені картки мають повний функціонал: ними можна здійснювати розрахунок в тоагових центрах, сервісах чи знімати готівку.

Минулого разу, в травні, державний банк "Ощадбанк" продовжив термін дії карток на три місяці. Згідно з даними Національного банку України, лідерами з емісії платіжних карток в Україні є Приватбанк, Ощадбанк та Монобанк. Загалом кількість емітованих платіжних карток за минулий рік зросла на понад 23% та становить 109, 8 мільйьонів штук.

Пост Сергія Наумова. Фото: скрін Телеграм

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, перевезення багажу "Укрзалізницею": кого із пасажирів не пустять у потяг із речами

Раніше портал Знай інформував, "Просто жахіття, зараз у казармі...": українські захисники залишаються без грошей, після сервісу "Нової пошти"

Також наш портал повідомляв, пільги, безкоштовне навчання та проживання: новій категорії українців допоможуть зі здобуттям освіти