До початку навчального року залишилося зовсім нічого. Цього дня, 1 вересня, школярі по всьому світу після офіційної частини святкують, проте в одній із областей України заборонили проведення подібних заходів.

Йдеться про Полтавську область. Саме там заборонили проведення святкових заходів 1 вересня, повідомляє голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін у Telegram-каналі. Відповідне рішення ухвалили 28 серпня на засіданні Ради оборони області.

"На Полтавщині заборонили проведення святкових заходів, присвячених початку нового навчального року", - йдеться у повідомленні.

Голова Полтавської ОВА Дмитро Лунін

Втім, жодних подробиць Лунін більше не надав, проте ухваленню рішення передували, ймовірно, ракетні атаки російських окупантів напередодні. Вони вкотре завдали удару по цивільному промисловому об'єкту у селищі Гоголіве Полтавської області 28 серпня.

Популярні новини зараз

Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

В результаті в ОП повідомили принаймні про 4 загиблих та 5 постраждалих. Ними були люди, які працювали на об'єкті у нічну зміну. Загалом сили оборони знищили 4 ракети із 6, випущені російськими окупантами 28 серпня по Україні.

Раніше ми писали про те, що з'явилися нові причини для відмови у субсидії: українців залишають без допомоги перед опалювальним сезоном

Як повідомляв Знай.ua, в одній із областей масово переселяють ВПО: кого стосується і які умови пропонують

Також портал Знай.ua писав, що виїзд дітей за кордон під час війни: які документи потрібно мати подорожуючи з бабусею чи дідусем