"Нафтогаз" звернувся до споживачів щодо обліку спожитого газу. Що потрібно зробити кожному клієнту, пояснили на офіційній сторінці газопостачальної компанії у соціальній мережі Facebook.

У компанії нагадали про необхідність передати інформацію про використаний минулого місяця газ. Встигнути зробити це потрібно до 5 вересня. Ті, хто не зроблять це вчасно, ризикують отримати платіжку з неправильними нарахуваннями.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" нагадали, що споживачі можуть передавати показники лічильників декількома способами, обравши найзручніший.

Наприклад, на сайті компанії можна передати інформацію про спожитий газ за спрощеним способом, без реєстрації. Для цього в головному меню потрібно натиснути "Передача показань", а потім ввести особовий рахунок та перші три літери прізвища споживача та натиснути "Відправити". У віконці "Форма передачі" вводимо показники та номер телефону, відправляємо та очікуємо на підтвердження.

Популярні новини зараз

Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

Крім того, передати показники можна:

  • через особистий кабінет;
  • через SMS-повідомлення на номер 4647;
  • через чат-боти у популярних месенджерах;
  • через контакт-центр компанії (38 066 300 28 88, 38 098 300 28 88, 38 093 300 28 88).

Раніше портал Знай повідомляв, впорається навіть дитина: що робити, якщо не вдається увійти до особистого кабінету "Нафтогазу".

Також наш портал інформував, українцям показали, як під час війни не отримати величезні борги з комуналки: готуйте паспорт.

Крім того, ми писали, облгаз наплутав – українець платить: споживачам перевіряють нерви на міцність неправильними платіжками.