"Ощадбанк" порадував клієнтів скасуванням популярного виду комісії при розрахунку карткою. Хто і скільки зможе заощадити, розповіли на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

"Ощадбанк" регулярно оновлює сервіси, щоб клієнти отримували якісніші послуги. Водночас банк нерідко запускає акції з корисними та цінними подарунками. На цей раз українців порадували скасуванням популярної комісії.

Ощадбанк, скріншот: YouTube

Так, в "Ощаді" заявили, що клієнти за кордоном зможуть користуватися картками на вигідніших умовах - не сплачуючи комісію за конвертацію валют. У фінустанові зазначили, що заощаджені кошти можна використовувати з максимальною користю та посилено підтримувати українських захисників.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах

Стосується всіх споживачів: "Київводоканал" дав час до 30 квітня

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Показати ще

"Відтепер користуватися карткою Ощада в інших країнах стає вигідніше. Власникам карток більше не потрібно платити комісію 1% за конвертацію валют, адже Ощад скасував її. І зекономлені кошти можна донатити на ЗСУ", - порадували клієнтів у банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, можна залишитися без житла, незважаючи на погашену іпотеку: Ощадбанк "дарує" колекторам виплачені кредити клієнтів.

Також наш портал інформував, "Зганьбили...": українці в "Ощадбанку", замість реальної допомоги з обміну монет, отримують психотравми.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, можна набрати цілий візок продуктів: українці з картками від "Ощада" отримають ексклюзивні знижки в АТБ.