Через повномасштабну війну багато українців опинилися у скрутному становищі і нерідко потребують допомоги, навіть такої елементарної як продукти харчування. "Helper Україна" намагається надавати підтримку всім, хто її потребує. Як подати заявку, повідомляється на порталі zayava.info.

Громадська організація "Helper Україна" у мирний час підтримувала дітей із соціально незахищених верств, дітей та дорослих з інвалідністю та літніх людей. Тепер же команда організації розширила рамки діяльності та намагається надати допомогу якомога більшій кількості українців.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Гуманітарну допомогу від організації можуть отримати всі українці, які опинилися у складному становищі. Кожен хто хоче звернутися за допомогою повинен заповнити та відправити онлайн форму за цим посиланням.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Показати ще

Претенденту на допомогу доведеться вказати ПІБ, контактний номер телефону, адресу електронної пошти, фактичне місце проживання. Також потрібно розповісти, яка допомога потрібна і за наявності надати документ, що підтверджує певний статус (ВПО, багатодітна сім'я, людина з інвалідністю тощо).

Раніше портал Знай повідомляв, українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.

Також наш портал інформував не лише продукти: українським сім'ям видадуть гуманітарні бокси, заявки вже приймають.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити тільки за комуналку: ВПО надають безкоштовні квартири, як подати заявку на заселення.