Ощадбанк запустив нову акцію для юних клієнтів на честь нового навчального року. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

На честь початку нового навчального року "Ощадбанк" запустив розіграш для всіх користувачів дитячих карток "ЛАЙК'Ю". Як приз можна отримати нові iPhone 14 та iPhone 14 Pro.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Стати претендентом на приз можна, виконавши умови:

  • провести оплату товарів на загальну суму від 1000 грн. карткою "ЛАЙК'Ю" протягом місяця;
  • чекати на щомісячний розіграш подарунків.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

"Якщо ваша дитина досі не має картки ЛАЙК’Ю від Ощаду та Mastercard, то поспішіть. Кожен, хто встигне оформити ЛАЙК’Ю протягом акційного періоду, гарантовано отримає поповнення мобільного на суму 100 грн. Ну і, звісно, зможе стати учасником розіграшу!”, - йдеться у повідомленні фінустанови.

У "Ощадбанку" наголошують, що акція діятиме з 1 вересня до 30 листопада 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Ощадбанк" подарує клієнтам десятки смартфонів: тільки потрібно виконати три умови.

Також наш портал інформував, можна позбутися житла, незважаючи на погашену іпотеку: Ощадбанк "дарує" колекторам виплачені кредити клієнтів.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, шахраї спокійно розпоряджаються коштами українців з картками "ПриватБанку": паролі та захист не допомагають.