Українці, які постраждали від повномасштабної російської агресії, можуть отримати допомогу не тільки від держави, а й різних благодійних організацій. Однією з таких є Panteon X. Як надіслати заявку на допомогу, повідомляє zayava.info.

Panteon X підтримує українців, які опинилися у тяжких життєвих обставинах. Благодійна організація збирає кошти та членські внески, шукає партнерів та заохочує всіх, хто може чимось допомогти.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Як гуманітарну допомогу українці можуть отримати продуктові та гігієнічні набори та інші життєво важливі речі. При цьому звертатися за допомогою можуть усі українці, незалежно від місця проживання та категорії.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає

Показати ще

Залишити заявку на отримання "гуманітарки" можна заповнивши онлайн форму за цим посиланням. Необхідно вказати ПІБ, фактичну адресу проживання, адресу електронної пошти, інформацію про членів сім'ї. Також описати яку допомогу і чому ви потребуєте.

Якщо прохач допомоги має статус ВПО, то потрібно вказати адресу проживання, з якої довелося переїхати. І зазначити, чи отримували допомогу від інших благодійних фондів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, допомогу для всіх категорій українців: як отримати продуктові набори, ліки та інші життєво важливі речі.

Також наш портал інформував, українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити тільки за комуналку: ВПО надають безкоштовні квартири, як подати заявку на заселення.