ООН розпочинає виплату нової грошової допомоги для українців. Розмір виплат становитиме 1500 гривень на кожного члена сім'ї. Хто та як зможе отримати допомогу, йдеться на офіційному сайті Миколаївської міської ради.

Нова програма допомоги доступна для мешканців Миколаївської області. Малозабезпечені громадяни та багатодітні сім'ї матимуть змогу отримувати виплати від ООН у розмірі 1500 гривень на кожного члена сім'ї. Передбачається, що виплати здійснюватимуться протягом 4 місяців.

Виплати. Фото: скрін youtube

"Програма надання грошової допомоги триватиме близько 4 місяців. Зареєстрованим громадянам виплачуватимуть 1,5 тис. грн. щомісяця на кожного члена сім'ї", - йдеться у повідомленні.

Громадяни, які відповідають критеріям оформлення грошової допомоги, можуть подати документи у міських територіальних центрах соціального обслуговування.

Популярні новини зараз

"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Українці, скріншот: YouTube

Крім того, в Україні почала діяти програма ООН з підтримки пенсіонерів, які проживають на окупованих територіях або де ведуться бойові дії. Доплата до пенсії належить тим, хто отримує менше ніж 3000 гривень.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, громадяни, у яких маленький дохід можуть отримати допомогу: які категорії зможуть отримати.

Також наш портал інформував, гуманітарку, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв виплати в Україні: які надбавки пенсіонери отримують автоматично, а за якими потрібно звертатися особисто.