Українець поскаржився на те, що "Приватбанк" без жодних пояснень, відмовив йому у збільшенні кредитного ліміту. Він вважає, що фінустанова не хоче цього робити через те що він військовий.

Про це чоловік поскаржився на порталі Мінфіну.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Українець розповідає, що під час війни банк робить лише так, як вигідно саме йому та незацікавлений у правах своїх клієнтів.

"Банк грає в одні ворота. Через війну вніс зміни в договір про списання коштів з картки для виплат на погашення кредитних забовязань. (Вніс зміни без дозволу чи погодження клієнта. Даючи право, тільки на розірвання договору.(розуміючи, що багато клієнтів, сьогодні живі, завтра ні.)) Стягує відсоток від переказу між власними картками в межах України." - зазначає клієнт.

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Чоловік повідомляє, що "Приватбанк" відмовляє у збільшенні кредитного ліміту, не пояснюючи про причини свого рішення. Частіше за все, клієнтам просто повідомляють про те, що програма банку сама вирішує чи можна надавати вам додатковий ліміт.

Однак клієнт вважає, що саме у його випадку, основною причиною для відмови надання кредиту стало те, що він військовий, який ризикує своїм життям, може загинути та не повернути позичені кошти.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Чоловік спеціально поцікавився своїм кредитним рейтингом та з'ясував, що і з ним все добре. Отже причин для відмови у наданні позики бути не може.

"Надаючи послуги "миттєва розсрочка" чи "оплата частинами", а також кредитні кошти, має автоматичне урегулювання цих питань. І навіть оператор (не кажучи про додаток, чи сайт) не може надати конкретних пояснень, причин, про відмову на надання послуг цих послуг, а також про обмеження збільшення кредитного ліміту, все звертаючи на автоматичні рішення програми, яка за це відповідає (при цьому кожна освічена людина розуміє, зо моніторить такі програми персонал, і по кожному клієнту за запитом персонала має виводитися інформація про причини не надання тої чи іншої послуги). Розуміючи, що це добровільні послуги від банку, є підозри, що через статус військового (є ризики для банку) обмежуються можливості. При цьому, кредитний рейтинг у мене 401(середній)(заплатив 70грн у додатку, щоб дізнатися.)"- скаржиться українець.

Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Нагадаємо, Національний банк блокуватиме карти громадян: які причини.

Раніше повідомлялося, сплатив комуналку – отримав 50 тисяч: українцям виплатять гроші за використання "Приват24".

Також, українці можуть не виплачувати кредит, а просто відмовитися від нього: НБУ розповіли про лазівку, яку не всі знають.