В українців залишилося півтора місяця, щоб встигнути звернутися за грошима у розмірі 5000 гривень. Хто має право на виплату, йдеться на офіційній сторінці Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у соціальній мережі Facebook.

До 31 жовтня 2023 року деякі українці мають подати заяви на отримання грошової допомоги у розмірі 5 тисяч гривень. Йдеться про громадян, які проживають у регіонах, які постраждали від підтоплення внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС.

Виплати. Фото: скрін youtube

"Станом на 14 вересня таку фінансову підтримку отримали мешканці цих областей на загальну суму 84,4 млн гривень. Таким чином, держдопомогу вже виплачено 15 879 жителям Херсонщини й 1007 – Миколаївщини. Виплати здійснюються на банківські рахунки або готівкою через Укрпошту", - повідомили у Мінреінтеграції.

Гроші. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Крім того, мешканці цих областей можуть подати заявки на компенсацію за втрачений урожай. За кожний 0,01 га площі надається компенсація у розмірі 3318 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, по 1500 грн на кожного члена сім'ї: українцям почали виплачувати нову допомогу, хто може отримати.

Також наш портал інформував, гуманітарку, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, виплати в Україні: які надбавки пенсіонери отримують автоматично, а за якими потрібно звертатися особисто.