Українцям виплачують грошову допомогу у розмірі 100 тисяч гривень. Хто має право на підтримку від держави, розповіли на офіційній сторінці Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у соцмережі facebook.

В Україні продовжують одноразову виплачувати грошову допомогу громадянам, які були звільнені з російського полону. Розмір виплати – 100 тисяч гривень. Таку суму отримують рідні громадян, які перебувають у полоні, але виплата надходить на рахунок щорічно.

Виплати. Фото: скрін youtube

"Мінреінтеграції продовжує виплачувати державну грошову допомогу в інтересах осіб, стосовно яких встановлено факт позбавлення свободи внаслідок збройної агресії проти України. Йдеться про одноразову та щорічну допомогу у розмірі 100 тис. гривень", - йдеться у повідомленні.

Українці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

У відомстві наголошують, що за 8 місяців 2023 року на виплати звільненим із полону та сім'ям політв'язнів, цивільних заручників та військовополонених було направлено з бюджету понад 228 мільйонів гривень.

Раніше портал Знай повідомляв, по 1500 грн на кожного члена сім'ї: українцям почали виплачувати нову допомогу, хто може отримати.

Також наш портал інформував, громадяни, у яких невеликий дохід можуть отримати допомогу: які категорії зможуть отримати.

Крім того, ми писали, українським сім'ям виплатять по 1000 доларів: хто та як може подати заявку на допомогу.