Німеччина зараз підозрює декілька десятків українців у використанні шахрайських схем з виплатами.

Нещодавно почали виявляти випадки шахрайства з соціальними виплатами, а у незаконних діях підозрюють українських біженців. Лише у одному районі на розслідуванні знаходиться близько 150 таких випадків. Про це пише Bild.

Шахраї, фото з відкритих джерел

Згідно з результатами перевірки, було виявлено що біль ніж 50 українців вже зареєстровані в Європейському Союзі, а деякі отримували соціальні виплати не по одному разу.

В районі Ільм в Німеччині наразі зареєстровано 2400 біженців з України. Більше 1500 осіб отримують матеріальну допомогу у вигляді соціальних виплат, медичного обслуговування, забезпечення житлом та догляду за дітьми.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Міграційна влада провела розслідування та виявила, що 52 громадянина вже були зареєстровані в інших країнах Євросоюзу, а 23 з цих осіб двічі могли отримувати соціальні виплати. В них було вилучено документ, який дозволяє проживання у країні. Серед них навіть була особа з подвійним громадянством, яка взагалі не мала права брати прихисток у Німеччині.

Виплати. Фото: скрін youtube

Соціальні виплати цим громадянам більше виплачувати не будуть, окрім того припинили надавати будь-яку допомогу. Ба більше, кошти, які вони отримували раніше, їх зобов’язали повернути. Проти громадян відкрили кримінальне провадження стосовно шахрайських дій для особистого збагачення. Якщо такі випадки будуть виявлені, в подальшому цим громадянам буде відмовлено у дозволі на проживання у Німеччині. Зараз усіх біженців перевіряють по єдиній базі, щоб уникнути таких випадків.

Нагадаємо, портал Знай інформував, пропонував пенсіонерці продати собаку, щоб сплатити за газ: нардеп Брагар зайняв місце Шуфрича

Раніше на порталі Знай повідомлялося, фінансова допомога українським біженцям буде призупинена: Польща прийняла важливе рішення

Також, наш портал інформував, ЄС посилює правила в'їзду для українців