У "Нафтогазі" роз'яснили деталі у механізмі нарахування знижок на оплату спожитого блакитного палива. Інформація з'явилася на офіційній сторінці компанії у facebook.

У газопостачальній компанії нагадали, що споживачі можуть платити менше завдяки знижці, яка нараховується за своєчасної оплати послуг через певні платіжні системи.

Платіжка Нафтогаз. Фото: Youtube

"Знижка 1% надається клієнтам при оплаті нарахувань до 15 числа через особистий кабінет та чат-бот, а саме при оплаті через платіжні системи: IPai, liqPay, EasyPay, Портмоне, а також при оплаті через Монобанк", - зазначили фахівці.

При цьому якщо клієнт робить оплату особистому кабінеті через Google Pay - вона не підпадає під умови знижки. Якщо споживач усе зробив правильно, то знижка нараховується наступного місяця.

Популярні новини зараз

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Нафтогаз, оплата комуналки, фото: Знай.ua

"Зробити оплату необхідно з 1 по 15 число місяця за нарахування попереднього місяця в повному обсязі. Наприклад, якщо клієнт з 1.02 по 15.02 сплатив повну нараховану суму за січень, то знижка буде прорахована з 13.03 до 15.03 і буде надана на березень", - пояснили у компанії.

Знижки на газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" розповіли, що робити, якщо "Укрпошта" не доставила платіжку за газ: як отримати рахунок.

Також наш портал інформував, брати квитанції та бігти на "розбірки"? У "Нафтогазі" розповіли, що робити у разі переплати за газ.

Крім того, ми писали, у Києві готуються до підключення опалення у дитячих садках, школах та лікарнях: за якої погоди стартує сезон.