"Укрпошта" стала розчаруванням для багатьох клієнтів через загублені посилки, регулярні затримки та великі черги у відділеннях. Усі негативні відгуки українці не соромляться залишати на сторінці компанії у Facebook.

Одна з клієнток навіть прокляла поштового оператора через те, що не може забрати власну посилку. Причина багатьом вже знайома – нескінченні черги. При цьому відділення працює лише до 17:00. Мешкає жінка в місті Ізмаїл.

"Що у Вас коїться? Прокляла вашу пошту, тому що забрати посилку зовсім неможливо. Біля будинку відділення закрили, а центральне відділення працює тільки будні до 17. Черга людей 200, а може й 300. М. Ізмаїл. Не можете надавати послуги, то краще взагалі закрийтеся", - обурюється клієнтка.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube

Представник компанії вибачився та повідомив, що взяли ситуацію під контроль, передавши інформацію відповідальному відділенню. Втім, це не переконало розгнівану клієнтку.

Популярні новини зараз

Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові"

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Показати ще

"Як я зрозуміла зі слів таких же мучеників як я, таке діється вже дуже давно. Знайшла що вам писали, навіть є статті в соцмережах" - додала вона.

Відгук про роботу Укрпошти, скріншот

Раніше ми писали про те, що "Якщо ви й надалі обкрадатимете людей...": українці загрожують lifecell бойкотом через ціни та якість зв'язку

Як повідомляв Знай.ua, "Немає права брати гроші...": українка в "Укрпошті" зрозуміла, що таке "експрес-доставка" за три тижні

Також портал Знай.ua писав, що українці хапаються за голову: "Ощадбанк" перетворив оплату комуналки на півторагодинний квест