З 1 жовтня підприємців, які продають без реєстратора розрахункових операцій (касового апарату), штрафуватимуть. Monobank запустив корисну та потрібну послугу для ФОП, що надає програмний РРО check by mono.

Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

Касовий апарат, РРО. Фото: Youtube

За допомогою нововведення клієнти-ФОП зможуть видавати чеки, керувати продажами, вести облік продукції чи послуг та багато іншого. check by mono підійде для всіх професій та бізнесів, діяльність яких заборонена без касового апарату.

Monobank. Фото скріншот з Youtube

Популярні новини зараз

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

У процесі використання ПРРО можна буде вибрати зручний спосіб прийому оплат:

  • платіжний термінал за 819 грн/міс;
  • tap to mono (термінал у смартфоні) за 180 грн/міс.;
  • QR-код або інтернет-еквайринг за 180 грн/міс.

Вартість одного касового апарату становитиме 180 грн/міс. При цьому за кожну транзакцію з українських карток комісія становить 1,3%, а з іноземних - 2%. Додатково можна арендувати POS-термінал за 819 грн. в місяць.

Monobank, скріншот: YouTube

"Раніше потрібно було підключати прийом оплат у банку та ще окремо платити за пРРО, потім керувати всім з двох різних акаунтів, а тепер все можна робити централізовано в одному сервісі", - зазначають у Monobank .

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Вирішили під шумок стягувати бабло": на "Укрпошті" з'явилася додаткова плата за посилки.

Також наш портал інформував, "Одні комісії знімають": українці платять за доставку "Нової пошти" утричі більше, ніж коштують відправки.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Радянський підхід нічого не змінюється": посилки українців залишаються "жити" на "Укрпошті" більше місяця.