Після зростання цін на електроенергію багато українців почали цікавитись двозонним лічильниками для того щоб заощаджувати сімейний бюджет. У компанії "Yasno" розповіли, як можна встановити "розумний" прилад безкоштовно.

Про це компанія написала у соцмережі Facebook.

Двозонний лічильник. Фото скріншот з Youtube

До пресслужби "Yasno" звернулась українка та поцікавилась чи є можливість встановити "розумний" двозонний лічильник в оселю на безкоштовній основі. Жінка поскаржилася, що її вже відмовили у встановленні через те, що вона не потрапляє "під акцію".

"Виникає тільки одне питання: коли ті лічильники вже нам встановлять? Уже і запитували в особистих повідомленнях, а відповідь усе та ж: ви не попадаєте в цю акцію" - зазначає клієнтка.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Двозонний лічильник, фото з вільних джерел

У компанії повідомили, що безкоштовну заміну лічильників на багатозонні виконує за інвестиційною програмою оператор системи розподілу (ОСР), який займається усіма технічними питаннями.

Саме звернувшись до ОСР можна уточнити про наявність такої можливості.

YASNO. Фото: скрін youtube

У компанії також нагадали про те, що такі прилади можна придбати за власний рахунок.

Вартість мінімального набору стартує від 2999,00 грн та залежить від його наповненості та технічних характеристик лічильника.

Раніше портал Знай повідомляв, українців закликали перевірити лічильники холодної та гарячої води: щоб не прийшли "космічні" платіжки.

Також наш портал інформував, здирають удвічі більше грошей: українці в люті через те, що YASNO завищує суми у платіжках.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, менше споживаємо, але суми у платіжках не змінюються? Кому насправді вигідна економія українців на комуналці.