Послугами "Нової Пошти" користуються як юридичні особи, так і звичайні люди.

Дуже часто люди обирають послуги цього перевізника в надії на те, що відправлення доїдуть до отримувача цілими та неушкодженими.

Однак, трапляються ситуації, коли отримувачу замість цілої доставки вручають побиту, перепаковану посилку. Саме про таку неприємну ситуацію написала одна з клієнток "Нової Пошти".

"Нова пошта", скріншот: YouTube

За словами жінки, вона скористалася послугами пошти, надала посилку на відправку, а на пакуванні було зазначено, що всередині скло. Про те, що сталося з посилкою, клієнтка пошти розповіла в відгуку на Першому незалежному сайті відгуків України.

Популярні новини зараз

Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

Відгук клієнтки. Фото: скрін сайту

Жінка скаржиться, що при відпраці вага посилки була 11 кілограмів, але після послуг Нової пошти, вага зменшилася аж на 8 кілограмів. Відповідно одержувач отримав лише 3 кілограми. Однак, це виявилося не єдиною неприємністю. Все, що залишилося в посилці було розбите, не дивлячись на те, що була позначка скла в коробці.

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

При відправленні, оголошена вартість становила 500 гривень, а за доставку було заплачено 140 гривень. Жінка просить, аби з таким сервісом розібралися та повернули їй кошти. На відгук розгніваної клієнтки, "Нова Пошта" поки, що нічого не відповіла.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Вирішили під шумок стягувати бабло": на "Укрпошті" з'явилася додаткова плата за посилки

Раніше портал Знай інформував, доставили лише частину посилки: клієнтка "Нової пошти" не розуміє за що має платити

Також наш портал повідомляв, гаманець навіть не знадобиться: у Новій пошті розповіли про корисну послугу та який бонус можна отримати за її використання