Чимало українців справно передають показники газових лічильників, щоб їм не нараховували зайві суми у платіжках. Але, як виявилося, споживачі переплачують навіть якщо проводять цю процедуру.

Про це заявила українка під постом компанії "Нафтогаз" у Facebook. Вона розповіла, що у житлі, де встановлено газовий лічильник, ніхто не проживає протягом чотирьох місяців. Незважаючи на це, споживач регулярно передає показники оператору, щоб уникнути переплати.

Повірка лічильників газу, скріншот: YouTube

Однак це не заважає "Нафтогазу" щомісяця нараховувати по 1 кубометру газу, через що накопичуються борги. Українка обурюється, бо не хоче викидати гроші на вітер через несправедливість з боку компанії.

"Чотири місяці поспіль передаю ті самі показання лічильника, тому що в будинку ніхто зараз не проживає і газ ніхто не використовує, боргів немає, але ви все одно надсилаєте рахунки, нараховуючи 1 куб газу на місяць і робите мені борги - вже 4 куби. Чому я маю оплачувати ці намальовані вами куби, якщо показання не змінюються!?" - написала вона.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Команда підтримки "Нафтогазу" відреагувала на скаргу споживача та попросила зв'язатися особисто, але не пояснила іншим користувачам мережі, чому це могло статися.

Відгук про роботу Нафтогазу, скріншот

Нагадаємо, серйозний недолік у роботі "розумних лічильників": "Заміна не вирішує"

Раніше ми писали про те, що в "Укренерго" розповіли про те, чи готова наша енергосистема до обстрілу

Як повідомляв Знай.ua, перевірка лічильників в Україні: як замовити послугу