Голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов відповів, чи варто очікувати підвищення тарифів на газ у новому опалювальному сезоні.

Про це він розповів в ефірі телемарафону "Єдині новини".

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Чернишов зазначив, що збільшувати тарифи на газ у новому опалювальному сезоні у компанії не будуть, адже в Україні діє мораторій на підвищення цін на комунальні послуги, і "Нафтогаз" повністю підтримує цю політику.

"Для населення ціни на "блакитне паливо" в період зими 2023-2024 років залишаться стабільними. Їхня зміна не передбачена", - повідомляє чиновник.

Популярні новини зараз

Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Газова плита. Фото: скрін youtube

Очільник НАК "Нафтогаз України" припустив, що ціна на "блакитне паливо" залишиться незмінною впродовж усієї війни, однак попередив про те, що довгий час у компанії не зможуть утримувати старі тарифи.

Після війни, ймовірно ціни на газ підуть стрімко вгору.

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Чиновник пообіцяв, що фінансовий тиск на населення зменшать за рахунок соціальних пільг та впровадження заходів з енергоефективності.

Крім того, Олексій Чернишов заявив, після нащої перемоги, почне працювати енергоринок та українці зможуть вибрати для себе тарифи під об'єми споживання.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що українцям показали, як під час війни не отримати величезних боргів з комуналки: готуйте паспорт.

Також наш портал інформував, терпіти відключення світла, чи змиритися з підвищенням тарифу: українцям доведеться обрати одне з двох.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, як не втратити стаж та майбутню пенсію: протягом якого періоду українцям потрібно оцифрувати трудову книжку.