"Нафтогаз" - національна компанія, яка поставляє природний газ мільйонам українців. Все більше регіонів переходять на послуги цієї компанії.

Але з кожним переходом виникає чимало й питань. На своїй офіційній сторінці в Фейсбук, "Нафтогаз" публікує актуальні новини та допомагає користувачам вирішувати проблеми, що виникають. Так під одним дописом схвильований чоловік попросив пояснити де саме він має платити за послуги з розподілу газу "Вінницягаз".

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Відповідь "Нафтогаз"

Представники компанії зазначили, що дана послуга надається місцевими операторами ГРМ (облгаз), тому й оплачувати потрібно саме облгазу за відповідним рахунком. Оплата за послуги з доставки газу необхідно сплачувати до 20 числа поточного місяця. А самі показання лічильника компанія приймає з 28 по 5 число.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Показати ще

Важливо, що для кожного регіону, реквізити оплати за розподіл газу різні. Актуальні банківські дані можна переглянути на офіційних сторінках соціальних мереж або сайтах.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Як прослідкувати оплату

Для уточнення зручних сервісів, де можна прослідкувати облік даних, у "Нафтогазі" порадили звернутися до найближчого відділення облгазу (оператор ГРМ) або ж написати лист на їх електронну пошту з відповідним запитом.

Запитання клієнта Нафтогаз. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" ламає голови пенсіонерам, надсилаючи одразу по три квитанції: "Заплутати і гроші здерти"

Раніше портал Знай інформував, у "Нафтогазі" розповіли про важливу деталь: варто врахувати

Також наш портал повідомляв, ніхто не проживає, а платіжки за транспортування газу приходять: у "Нафтогазі" розповіли чи потрібно платити