Українців за останні місяці не раз лякали, що масові відключення світла можуть повторитись, а графіки знову запровадять на тлі можливих обстрілів російських окупантів. Стало відомо, що про це говорять у ДТЕК.

На офіційній сторінці ДТЕК у Facebook з'явилося тривожне повідомлення від українця, який попередив про поширення фейку. У ньому йдеться про те, що вже цього тижня в Україні застосовуватимуть графіки відключення електроенергії.

Електроенергія Фото: скрін youtube

"Мережею шириться фейк, що на цьому тижні будуть відключення, навіть графік відключень є, і просять його поширювати. Називається ДТЕК Україна", - написав він.

У ДТЕК спростували інформацію про відключення світла та поспішили заспокоїти громадян. Представник компанії переконує, що від НЕК "Укренерго" не надходило наказу на застосування графіків. Це означає, що вірити фейку не можна і варто попередити про це друзів та рідних.

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

"За даними НЕК Укренерго, електроенергії, виробленої всіма видами електростанцій, наразі вистачає для забезпечення потреб споживачів", - додали в компанії.

Звернення до ДТЕК, скріншот

Раніше ми писали про те, чим обігріти житло під час опалювального сезону та можливого блекауту: поради, які допоможуть вам жити

Як повідомляв Знай.ua, автономний модульний будинок за ціною однокімнатної квартири в Києві: подружжя підготувалося до затяжних блекаутів

Також портал Знай.ua писав, що "В один момент він все відбере": українцю списали гроші з карти, а "Monobank" просто розвів руками