В українців із "Ощадбанком" виникає чимало проблем. Наприклад, установа може без жодної причини заблокувати банківський рахунок клієнта, який виїхав за межі країни.

Така ситуація сталася з українцем, котрий виїхав за кордон на лікування. Він зробив переказ коштів на свій же рахунок, але в інший банк - monobank, вказавши те саме ім'я та ідентифікаційний номер платника податків. Після цього Ощадбанк позбавив його доступу до власних грошей. Про це клієнт розповів на порталі "Мінфін".

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Ощадбанк заблокував вхід у додаток і користування online banking для мене, тому що подумав, що це шахрайство. Шахрайство!!! Одна і та сама людина перераховує гроші зі свого рахунку на свій же рахунок, з тими ж даними, тобто не іншій людині, а собі", - поділився клієнт.

І тепер, щоб розблокувати рахунок, українцеві доведеться повертатись додому з Америки, щоб відвідати відділення банку. Саме таку вимогу висунув Ощадбанк.

Популярні новини зараз

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Я не просив нічого блокувати, не робив дивних речей. Навіть обрав країну перебування, а вони мене просто залишили в такій ситуації без доступу до моїх грошей. Не тримайте гроші в Ощадбанку, не користуйтеся цим банком взагалі. Звертатимуся до суду", - заявив він.

Відгук про роботу Ощадбанку, скріншот

Нагадаємо, "В один момент він все відбере": українцю списали гроші з карти, а "Monobank" просто розвів руками

Раніше ми писали про те, що "Так брехати та викручуватися": українець вважає, що "Нова пошта" нахабно вкрала його посилку

Як повідомляв Знай.ua, абоненти збунтувалися проти Lifecell: б'ють гроші за "міфічний" 4G, а насправді навіть 2G не ловить