Споживачі платять за послуги з розподілу природного газу кожного місяця. Через зміну Оператора газорозподільчих систем в українців часто виникають питання з приводу платіжок.

Схвильовані українці часто звертаються до газорозподільчих компаній в коментарях. Тому, на офіційній сторінці газорозподільчого підприємства АТ "Львівгаз" звернулися до своїх споживачів та пояснили декілька важливих моментів.

Прийшло дві платіжки за розподіл: кому і скільки платити

Споживач, який отримає дві платіжки - має борг перед АТ "Львівгаз", за період до вересня. Починаючи з вересня, платіжки за цей місяць та жовтень приходитимуть лише від Львівської філії "Газмережі".

Платіжка за комуналку, скріншот

Популярні новини зараз

Нарахували 25 000 гривень пенсії, а платять копійки: чому деякі пенсіонери отримують менше, ніж їм належить

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Показати ще

Оплата за розподіл газу

Через зміну Оператора газорозподілу, з 1 вересня цього року оплата за розподіл природного газу буде здійснюватися за новими банківськими реквізитами - Львівської філії "Газмережі".

Якщо є борг перед АТ "Львівгаз"

Якщо в користувача послугами є борг перед підприємством, його потрібно сплачувати за старими реквізитами підприємства. Коли заборгованості не буде, то дві платіжки надходити не буде.

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Тому, з вересня місяця необхідно платити за новими реквізитами, а борги сплачувати на старий банківський рахунок компанії. Це допоможе уникнути плутанини з платіжками та розрахунками з підприємством.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, нові правила оплати за доставку газу: важливе попередження

Раніше портал Знай інформував, "Люди голови ламають": як знайти нові реквізити на оплату доставки газу

Також наш портал повідомляв, "Якщо будинок цілий...": українцям показали, чим обернуться неоплачені квитанції за доставку газу