Графіки відключення електроенергії ще не запровадили, а українці вже цілими днями сидять без світла. Справа в тому, що "аварійні ситуації" занадто почастішали, хоча у енергетиків, як зазначив незадоволений споживач, мало вистачити часу на ремонт пошкоджених електромереж.

Про це написала українка під постом "ДТЕК Київські електромережі" у Facebook. У районі столиці, де вона мешкає, ще влітку відключали електроенергію декілька тижнів поспіль. Енергетики пояснювали відсутність світла тим, що вони нібито "проводять планові ремонтні роботи та модернізацію обладнання".

ремонт електромереж

"Тому в мене питання: чим Ви реально займалися, якщо зараз відбуваються аварійні відключення? Тим більше такої тривалості. Електроенергія відсутня з 9 ранку. На сайті вказано, що поновлення відбудеться не раніше 20:00 (в чому особисто в мене є сумніви, оскільки таймінг вже змінювали декілька раз. Спочатку було вказано 13:00, потім 15:00 і т.д.)" - написала вона.

У відповідь представник ДТЕК повідомив, що наслідки аварії ще не ліквідовані, але фахівці працюють над цим.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Відгук про роботу ДТЕК, скріншот

При цьому в "Укренерго" заявляли про високий рівень захисту від атак росіян, а також покращення та оновлення бар'єрів, але споживачам локально вимикають світло після обстрілів. Також прем'єр-міністр України Денис Шмигаль ще у серпні говорив, що ремонт енергооб'єктів України триває за планом.

Нагадаємо, економія до 50%: як українцям не переплачувати за комуналку в опалювальний сезон

Раніше ми писали про те, що робити, якщо на комуналку "вішають" пеню

Як повідомляв Знай.ua, в українців можуть забрати від 20 до 50% пенсії: кого це торкнеться