Українці скаржаться, що, крім оплати за спожиту електроенергію, з них намагаються виманити гроші на модернізацію лічильників. Відповідна скарга з'явилася у коментарях на facebook-сторінці YASNO.

Клієнтка YASNO обурилася, що компанія-постачальник за гроші пропонує модернізувати електролічильник, а саме встановити двозонний чи тризонний прилад обліку. Українка зазначила, що споживач, який платить за електроенергію, не повинен доплачувати за лічильник.

Заміна електролічильника. Фото: скрін youtube

"Ну, по-перше, лічильник - це обладнання вашої системи і платити за нього споживач взагалі не має, а по друге, якщо ви вже модернізуєте лічильники, то це вже зроблено за кошт вже сплачений за послугу", - обурилася клієнтка.

YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Показати ще

Фахівці YASNO пояснили клієнтці, що існує програма безкоштовної заміни старих лічильників, але список домогосподарств, які потрапляють до неї, визначає оператор системи розподілу. У той самий час споживачі, які хочуть чекати своєї черги можуть поміняти лічильник власним коштом.

"Безкоштовна заміна лічильників на двозонні проводиться за інвестиційною програмою операторів системи розподілу (ОСР). Чи встановлюватимуть даний лічильник на вашу адресу, ви можете дізнатися, звернувшись до вашого ОСР", - йдеться у повідомленні.

Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Yasno" підказали, як відчутно заощадити на комуналці: сума у ​​платіжці буде на 50% нижчою.

Також наш портал інформував, борг з'являється знову: українка стверджує, що Yasno нараховує плату за відключений лічильник.

Крім того, ми писали, "Оформити відшкодування": в "Yasno" українцям підказали, як вирішити проблему рахунків за світло.