Зі зміною рахунків, постачальників газу українцям надходять не по одній платіжці. Через це в багатьох споживачів виникає плутанина в рахунках.

На офіційній сторінці Дніпропетровської філії "Газмережі" звернулася стурбована жінка з проханням пояснити звідки в неї з'явилося аж три платіжки в додатку ПриватБанку.

"Скажіть будь-ласка чому на один лицьовий рахунок за жовтень у ПриватБанк надійшло три квитанції за доставку газу?" цікавиться жінка

Платіжка за газ. Фото: скрін youtube

Експерти компанії поспішили заспокоїти жінку та повідомили, що це неможливо. А щоб дізнатися точну інформацію про оплату, можна дізнатися суму через особистий кабінет споживача. А до банку вся інформація передається саме газорозподільчою компанією. Ще одна українка розповіла, що в неї сталася така сама ситуація. Але вона змогла з нею швидко впоратися: видалила два рахунки, а заплатила за розподіл по третій платіжці. Або видалити всі платіжки та самостійно створити шаблон для оплати.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Для ФОП вступили у дію нові правила

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

Фахівці філії "Газмережі" повідомили, що ймовірніше за все це був збій роботи додатку банку. Тому, якщо виникає така ситуація, сплатити краще в особистому кабінеті або через створення нового платежу за реквізитами компанії.

Звернення до "Газмережі". Фото: скрін

Звернення до "Газмережі". Фото: скрін

Звернення до "Газмережі". Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Носять абияк, втикають у паркани": українці обурені через платіжки, які "Нафтогаз" надсилає із запізненням

Раніше портал Знай інформував, ви захочете це знати: в Yasno розповіли, як повернути гроші

Також наш портал повідомляв, відключення тепла за борги та ціни на опалення: як пройде опалювальний сезон