Вартість яблук, винограду та хурми змінилася в популярних супермаркетах.

Актуальні ціни на фрукти, розміщені на порталі Мінфін.

Яблука

У середньому кілограм яблук зараз можна придбати за 14,14 гривні. В минулому місяці українські яблука коштували трохи дорожче – 15,86 гривні. А от яблука "Айдаред" знизились у вартості аж на 4 гривні. Зараз вони коштують 15, 95 гривень проти 19,55 у минулому місяці. Подорожчання українських яблук наразі не прогнозують, адже цього року був гарний урожай цього фрукта.

Ціни на яблука. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення

Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК

Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий

Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей

Показати ще

Виноград

А ось з виноградом вийшла інша ситуація. Цінники обновили у більшу сторону. Вартість винограду зросла аж на 40 гривень. Середня вартість винограду коливається від 119 гривень до 140 гривень за кілограм.

Ціни на виноград. Фото: скрін Мінфін

Хурма

Хурма зараз у ціні тримається стабільно через сезон. У Варусі хурма коштує від 70 гривень до 79,9 гривні за кілограм. Точна вартість залежить від сорту цього фрукту. Сорт "Шарон" завжди коштує дорожче і може досягати аж 120 гривень.

Ціна на хурму. Фото: скрін заказ.юа

У Новусі хурму "Піраміда" можна придбати за 69,99 гривні за кілограм. Хурма Корольок буде вартувати трохи дорожче і вийде покупцям за 84,99 гривень за кілограм. Сорт Персимон у Новусі можна придбати за 124 гривні.

Нагадаємо, портал Знай інформував, в Україну перед Новим Роком потрапили небезпечні мандарини - викликають задуху та погіршення пам'яті

Раніше на порталі Знай повідомлялося, головне – все переварити: українські супермаркети оновили ціни на молоко, кефір, йогурт та вершки

Також, наш портал інформував, дорогоцінні овочі: українцям розповіли, чи повториться торішній сценарій