ПриватБанк одним махом позбавив українця кількох зарплат, що накопичилися на карті. Про це клієнт розповів у своєму відгуку на порталі "Мінфін".

За словами українця, ПриватБанк раптово вирішив розірвати договір в односторонньому порядку. При цьому на рахунку була значна сума грошей – кілька зарплат. Кошти виявилися недоступними через складні обставини чоловіка.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Банк сьогодні розірвав зі мною договір в односторонньому порядку, привласнивши собі мої гроші, перебуваючи на тимчасово окупованій території, я не можу виїхати та забрати гроші, а перевести в інший банк на мій рахунок не хоче. А там кілька моїх зарплат…”, - поскаржився українець.

Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз

Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

"Приват" відреагували на скаргу та розповіли, що колишній клієнт може попросити свого представника звернутись до відділення та оформити перерахування коштів на картку іншого банку.

"Для перерахування ваших коштів на рахунках, вам або вашому представнику необхідно звернутись до будь-якого відділення банку, маючи при собі пакет документів для перерахування залишків коштів на ваш рахунок в іншому банку", - відповіли у банку.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, неможливо зняти гроші: українці з картами Monobank скаржаться на банкомати "Привата".

Також наш портал інформував, до 31 грудня українці можуть отримати 5000 гривень від ПриватБанку: що потрібно зробити.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Заморозив гроші на пів року": ПриватБанк залишив українця з порожніми кишенями через просту операцію.