Українців закликають погасити заборгованість за послуги водопостачання та водовідведення до кінця 2023 року. Відповідне повідомлення з'явилося на facebook-сторінці "Львівводоканалу".

Споживачів, які накопичили борги за воду та каналізацію, просять сплатити за рахунками. Це стосується як побутових споживачів, так і підприємців. Часу дали до кінця місяця.

Водопостачання. Фото: скрін youtube

При цьому українцям, які не мають фінансової можливості погасити заборгованість у повному обсязі, пропонують реструктуризувати борг та сплачувати частинами.

"Якщо ж зараз у Вас немає змоги сплатити борги у повному обсязі, Ви можете оформити реструктуризацію заборгованості на кілька місяців. При цьому, сплативши перший платіж, Ви можете оформити субсидію", - поінформували комунальники.

Популярні новини зараз

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Показати ще

Платіжки, фото: скріншот з відео

Слід зазначити, що останнім часом комунальники активізувалися у боротьбі із затятими неплатниками. Нерідко подаються позови до суду на споживачів, які ігнорують прохання виплатити заборгованість.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям піднімуть тариф на воду майже на третину: кому доведеться віддавати останні копійки.

Також наш портал інформував, українцям з "розумними" лічильниками приписують зайві куби: у "Нафтогазі" розповіли, що робити.

Крім того, ми писали, популярний спосіб передачі показників може не працювати: у "Нафтогазі" підказали, як це швидко виправити.