Українські пенсіонери отримали шанс відчутно заощадити на платіжках за електроенергію та водночас допомогти енергосистемі країни. Про це йдеться у повідомленні на facebook-сторінці "Укрпошти".

Старі лампи розжарювання споживають багато електроенергії та дають більше тепла, ніж світла. Тому їх краще замінити на сучасні LED-лампи, які набагато економніші й можуть відчутно знизити суми в платіжках за світло.

Платіжки за електроенергію Фото: скрін youtube

Українські пенсіонери мають можливість безкоштовно отримати такі лампи у міських відділеннях "Укрпошти" і цим зменшити витрати на комуналку.

"Щоб отримати ще по 5 LED-ламп пенсіонерам потрібно просто завітати у відділення з паспортом, РНОКПП, пенсійним посвідченням та активним номером телефону. Головна зміна: старі лампи можна принести у відділення протягом місяця з моменту отримання п'яти нових", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Електричні лампи, фото media.defense.gov

Отримати безкоштовні LED-лампи можуть як пенсіонери, які вже брали участь у програмі, так і ті, хто не встиг у попередні рази.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні зросли тарифи на комуналку, але люди могли цього не помітити: що змінилося за рік.

Також наш портал інформував, платити за комуналку можна вдвічі менше: хто з українців має право на цю пільгу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці зазнають відчаю через нові тарифи на електроенергію: які зміни вже набули чинності.