Vodafone, Lifecell та Kyivstar - найпопулярніші мобільні оператори серед українців. Щоб задовільнити потреби всіх клієнтів, в компаніях проводять вигідні акції та дарують своїм клієнтам корисні гаджети та безкоштовні послуги.

Цього разу, клієнти Vodafone мають змогу отримати цікаві та корисні подарунки. Про це розповіли на офіційній сторінці мобільного оператора в Фейсбук.

Водафон. Фото кадр Youtube

"Вже відсвяткували? Бо My Vodafone ще ні, тому продовжує дарувати подарунки. Заходьте у застосунок та забирайте один із дивовижних подарунків: iPhone, 120 Гігабайт інтернету, «Рік без абонплат», Золотий номер, знижку на оплату тарифу на рік, ігрову консоль, тощо " йдеться в повідомленні

Загалом українці можуть отримати "Рік без абонплат", додаткові мегабайти Інтернету, знижку на оплату тарифу та інші корисні подарунки. Окрім цього серед подарунків є новенький айфон та ігрова консоль.

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду

Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Vodafone. Фото: Youtube

Щоб виграти корисний приз, клієнтам Vodafone потрібно виконати декілька простих умов:

1) Зайти в додаток оператора

2) Натисніть на акційний банер

3) Отримуйте подарунок.

Для того, щоб отримати подарунок, додаток повинен бути оновлений до останньої версії. Якщо застосунку у вас ще немає, то його можна завантажити та встановити для участі в акції.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, мобільний гаманець спорожнів та закінчилися хвилини: Lifecell пропонує корисну послугу

Раніше портал Знай інформував, місяць безкоштовно: "Київстар" порадував українців новою халявою

Також наш портал повідомляв, Kyivstar, Lifecell та Vodafone: як змінилася вартість тарифів