З 1 березня мали підвищити тарифи на водопостачання та водовідведення для побутових споживачів на Одещині – у місті Рені. Проте виконком міської ради вирішив призупинити заплановане підвищення, пише видання intent.

За підрахунками водоканалу тарифи на послуги для населення мали зрости так: за воду до 35,6 гривні за кубометр і до 36,6 гривні за кубометр стоків.

Водопостачання. Фото: скрін youtube

На засіданні виконкому Ренійської міськради ухвалили рішення не затверджувати нові розцінки. Так, побутові споживачі продовжать платити за колишніми тарифами: по 27 гривень за куб води та по 34 гривні за куб каналізаційних стоків.

Зазначається, що місцева влада передумала підвищувати тарифи на послуги водоканалу під тиском громадськості. Напередодні громадяни направили колективне звернення із проханням не переглядати тарифи.

Популярні новини зараз

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що вже з 1 квітня можуть переглянути тарифи на воду та каналізацію у низці великих міст – Києві, Хмельницькому, Дніпрі, Одесі та інших. Водночас у деяких населених пунктах нові тарифи на воду почали діяти ще з 1 січня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, мало відключень та позбавлення квартир: ціни на тепло та гарячу воду можуть вийти з-під контролю.

Також наш портал інформував, людям підвищення тарифів, олігархам та монополістам – радість: експерт пояснив, кому вигідно піднімати ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, комуналка витягне останні копійки: серйозний стрибок цін на газ і світло може статися вже навесні.