Споживачам нагадали про важливу процедуру, яка врятує від захмарних сум у платіжках за опалення. Відповідне повідомлення з'явилося на facebook-сторінці "Київтеплоенерго".

Фахівці комунального підприємства повідомили клієнтів, що з 5 березня стартував прийом показників лічильників тепла. Споживачів закликали передавати дані, не чекаючи останнього дня місяця.

Опалення. Фото: скрін youtube

"Власники бойлерів щомісяця мають подавати показання лічильників, навіть якщо вони не відрізняються від попередніх", – попередили комунальники.

Споживачам, які забули чи не встигли передати показники, нарахування у платіжках здійснюється за середнім обсягом споживання квартири за останній рік. Після отримання актуальних показників лічильника коригування нарахувань проводиться автоматично.

Популярні новини зараз

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Показати ще

Платіжки за тепло. Фото: скрін youtube

Як передати покази:

  • через особистий кабінет "Київтеплоенерго" чи "Центру комунального сервісу";
  • через мобільний додаток "Комуналка";
  • через контакт-центр: (044) 247-40-40;
  • через безкоштовну лінію: 0800404407;
  • через скриньку передачі показань за адресами сервісних центрів ЦКС.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, платіжки за опалення можуть бути меншими: комунальники дали українцям промінь надії.

Також наш портал інформував, платіжки за березень будуть особливо болючими: кому доведеться платити за збільшеними тарифами.

Крім того, ми писали, газ по 15 гривень за куб, а вода на плюс 30%: аналітики розповіли про підвищення вартості комуналки.