Напередодні 8 березня українські супермаркети знизили ціни на низку продуктів - від ковбас до цукерок. Скільки можуть заощадити покупці, показали на facebook-сторінці АТБ-Маркет.

У нинішніх реаліях українці хапаються за будь-який шанс заощадити хоча б кілька гривень. Особливо болісно б'є по гаманцях купівля продуктів, які за час повномасштабної війни дуже відчутно додали в ціні.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

У період з 6 по 12 березня українці можуть закупитись необхідними продуктами з мінімальними розтратами. У мережі супермаркетів АТБ оголосили про масштабні знижки – до 40%.

Так, ковбаса напівкопчена обійдеться на 40% дешевше – 74,90 гривні замість 125,60 гривні. Ковбаса "Салям Болгарська" також пропонується з 40-відсотковою знижкою - за 248,90 гривні. Варена ковбаса "Докторська" коштуватиме 99,70 гривні, що на 35% дешевше від звичайного цінника.

Популярні новини зараз

Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Супермаркет АТБ, фото АТБ

Також з 40-відсотковими знижками пропонуються солодощі. Коробку цукерок можна купити за 126,90 гривні, а шоколадки – по 30 гривень за штуку.

Ще доступнішими стали морепродукти - за слабосолену сьомгу доведеться віддати 192 гривні, що дешевше на 30%. Ікра форелі продається зі знижкою 40% – по 152,90 гривні. Креветки за 200 гривень за упаковку замість 254 гривень.

Вершкове масло продається зі знижкою 26% – по 56,90 гривні. Соняшникову олію можна взяти на 19% дешевше – за 47,44 гривні. Також можна серйозно заощадити на купівлі сирної продукції, напоїв, соусів та приправ.

Знижки. Фото: facebook.com/ATB.Market

Знижки. Фото: facebook.com/ATB.Market

Знижки. Фото: facebook.com/ATB.Market

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, голодувати не будемо: крупи, яйця та сардельки змінилися в ціні, скільки доведеться заплатити.

Також наш портал інформував, пояси можна послабити? Українців порадували зниженням цін на важливі продукти – що подешевшало.

Крім того, ми писали, "золотий" час салатів уже настав: супермаркети порадували зниженими цінами горошку, кукурудзи та грибів.