"Vodafone" нагадав українцям про те, що для тих, хто бажає отримувати більше хвилин на розмови та безлімітний інтернет, є спеціальний Турбо-тариф. Проте, не всі задоволені його умовами та активно висловлюють скарги у соцмережах.

"Vodafone" радісно представив покращені можливості тарифу Turbo Безлім. Тепер достатньо сплатити 165 гривень у будь-який зручний час і ви отримаєте 1600 хвилин по всій Україні та безлімітний Інтернет.

Vodafone нахабно впихає українцям рекламу

І хоча оператор стверджує, що новий тариф доступний усім охочим, старі клієнти висловлюють свої образи щодо обмежень.

Виявляється, що цей тариф доступний лише для нових абонентів. "А старі нехай ідуть нафіг" , саркастично хтось написав.

Популярні новини зараз

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Показати ще

Навіть у тих, хто міг би скористатися новим тарифом, виникли сумніви. Користувачі поділилися своїм досвідом і застерегли решту українців від легковажного підключення Турбо Безлім:

Vodafone, скріншот з відео

"Ще не факт, що той "швидкісний" безліміт такий уже насправді безліміт і весь такий швидкісний. Тому що я вже купився на це колись, але виявилося, що тобі дають на день якусь частину трафіку і після її завершення швидкість обмежують. Тепер доводиться користуватися тим, що є, бо поки що немає аналога. Але як тільки буде, відразу злиняю і сім карт до біса порву", – пише клієнт.

"Діє як наркодилер: спочатку прекрасні умови (хоча що прекрасного? просто 1600 хвилин на всіх операторів, включаючи vodafon-них. Тобто хвилини витрачаються на ВСІХ. А вже потім залишається НІЧОГО на «ворожих» операторів і безліміт на "своїх". І безліміт швидко прикрутять. І ціну, повірте, змінять", – розповідає інший.

Нагадаємо, хочеш повернути гроші - чекай від місяця до півроку: клієнти "Monobank" в шоці від нових перевірок

Також ми писали про те, що " Київстар" здивував користувачів нововведенням