В умовах війни, питання своєчасної оплати комунальних послуг, зокрема за газ, залишається актуальним для кожного українця. Під час оплати можуть бути помилки, але хвилюватись не треба.

Адже існує чіткий алгоритм дій для їх виправлення, про який «Нафтогаз України» поділився в своєму Facebook. У випадку, коли ви, помилились і здійснили оплату не за свій рахунок або переказали кошти на неправильний рахунок, треба просто діяти згідно з інструкцією.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Що вам потрібно зробити?

Перше - це оформити заяву про повернення грошових коштів. Обов'язково додати до заяви копії паспорта та ідентифікаційного коду.

Популярні новини зараз

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Друге - необхідно прикласти фотографію квитанції з помилковою оплатою, (саме документ, виданий банком, а не чек із терміналу).

Третє - відправити всі документи на електронну пошту client@gas.ua або поштою до офісу компанії, який знаходиться у місті Кропивницький.

У випадку, коли вам необхідно отримати повернення коштів на банківську картку, до заяви слід додати офіційну довідку з банку з усіма необхідними реквізитами.

Комунальні платіжки. Фото: скрін youtube

Якщо ж метою є перенесення коштів на правильний особовий рахунок, зазначте це у заяві, докладно вказавши всю необхідну інформацію.

Такий підхід дозволяє ефективно та без зайвих зусиль виправити помилку в оплаті, мінімізуючи будь-які можливі незручності. Важливо пам'ятати, що у складних ситуаціях, з якими ми стикаємося сьогодні, не варто панікувати та завжди шукати рішення проблем.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua "газмережі" оголосили про жорсткі заходи проти порушників: подадуть до суду та витрусять кишені

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, вода, газ та світло: як в Україні зміняться тарифи після завершення опалювального сезону

Також, Знай.ua писав про як вибрати оптимальне опалення для вашого будинку чи квартири