Рідкісні різновиди монет можуть потрапляти в наші гаманці та кишені разом з рештою, яку дали у магазині чи маршрутці. Деякі копійки можуть оцінюватись у тисячі гривень. Про це свідчить інформація на спеціалізованому ресурсі violity.

Часом варто перебирати дріб'язок, який накопичилася в гаманці чи скарбничці. Серед монет можуть виявитися рідкісні різновиди, за які нумізмати готові платити великі суми. Наприклад, цінуються певні різновиди 50 копійок, які ще ходять у обігу.

Монети. Фото: скрін youtube

На аукціоні з'явився досить цікавий лот у вигляді монети номіналом 50 копійок 1992 року. Потенційні покупці вже зробили 20 ставок та підняли вартість копійки в тисячі разів вище від номіналу - до 4189 гривень.

Цінна монета. Фото: violity

Популярні новини зараз

Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло

Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію

Показати ще

Така посилена боротьба обумовлена ​​великою рідкістю монети. Це так званий "англійський чекан". Найцікавіше - власник вказав, що монета з обігу.

Цінна монета. Фото: violity

Великий успіх знайти таку копійку серед монет, які дали на здачу. Втім, пощастити може кожному, головне, бути уважним і не випустити з поля зору монету, яка здатна відчутно покращити фінансове становище.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, якщо не встигли здати до банку – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати.

Також наш портал інформував, майже 550 доларів у вас у кишені, якщо знайдете такі 2 копійки: як виглядає цінна монета.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, що вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень.