Українські супермаркети перерахували ціни на популярну рибу. Скільки коштуватиме короп, оселедець і скумбрія, показують дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Через активне зростання цін українці змушені витрачати більшу частину свого доходу на їжу. Ціни в супермаркетах досить динамічні, але переважно змінюються у бік збільшення. Стало відомо, скільки коштуватиме популярна риба в другій половині березня.

Супермаркет. Фото: скрін youtube

Так, середня вартість коропа зменшилася, але гаманці покупців цього не відчують. Цінник знизився із 171,38 до 171,03 гривні за кілограм. В той самий час короп потрошений продається в середньому 200,45 гривні за кіло. Якщо порівнювати із минулим місяцем, то вартість не змінилася.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

Показати ще

Оселедець слабосолона дуже помітно додала в ціні. Середня вартість збільшилася зі 150,78 до 161 гривні. У деяких супермаркетах цінник сягає і 205 гривень за кілограм.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Скумбрія свіжоморожена загалом пропонується по 130,45 гривні за кілограм. На місяць раніше цінник становив 138,92 гривні, тобто продукт подешевшав майже на 8 гривень.

Ціни на рибу. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, макарони доведеться жувати без кетчупу: як змінилися ціни на популярні соуси та спеції.

Також наш портал інформував, з такими цінами опинимося на межі виживання: соняшникова олія, молоко та хліб витягнуть останні гроші.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, з "худим" гаманцем у супермаркеті робити нічого: як змінилися ціни на популярні консерви.