Українці мають можливість отримати допомогу в грошах з Європи. Щоб скористатися цією можливістю, потрібно спочатку знайти інформацію про доступні програми допомоги та умови їх отримання.

Все починається з заповнення анкети на спеціалізованому сайті або в організації, що пропонує таку допомогу, де ви розкажете про себе і свої потреби.

Грошова допомога. Фото: скрін youtube

Далі може знадобитись зібрати і подати деякі документи, які підтвердять ваші слова, наприклад, про ваш дохід чи особистість. Після перевірки цих документів, якщо все буде в порядку, допомога буде надіслана вам, зазвичай через банківський переказ.

Не забувайте стежити за статусом вашої заявки і бути готовими надати додаткову інформацію або документи, якщо це буде потрібно.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Така фінансова підтримка може стати в нагоді для покриття ваших поточних потреб або допомогти в реалізації планів.

Гроші / фото: depositphotos

Зараз не можна зареєструватися на отримання грошової допомоги через кол-центр, бо вони оновлюють способи роботи, щоб можна було приїжджати до людей прямо у громади.

Але якщо ви живете на територіях, що були окуповані після 24 лютого 2022 року або були звільнені не давніше, ніж за 2 місяці назад, то зможете зареєструватися онлайн з 24 березня 2024 року.

Щоб почати реєстрацію онлайн, спочатку введіть номер свого мобільного телефону на спеціальній сторінці. Якщо ваш номер телефону буде підтверджено, ви зможете заповнити форму.

гроші

Після цього спеціалісти перевірять надану вами інформацію. Якщо потрібно буде додати щось, вам напишуть на електронну пошту.

Коли все буде готово і підтверджено, гроші перекажуть на ваш банківський рахунок.

Раніше повідомлялося на порталі Знай.ua малозабезпеченим українцям допоможуть розпрощатися із боргами за комуналку

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, під пильним наглядом усі: хто з українців у 2024 році втратить субсидії